Καινοτομία

Τις βγάλαµε από τον τοίχο,
τις κάναµε επιτραπέζιες.

Μέχρι πρότινος, οι χειροπετσέτες ΖΙΚ ΖΑΚ αποτελούσαν ένα αυστηρά επαγγελματικό προϊόν που μπορούσες να το συναντήσεις μόνο σε επιτοίχιες συσκευές επαγγελματικών χώρων όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, κουζίνες.

Τις βγάλαμε από τον τοίχο, τις κάναμε επιτραπέζιες σε νάυλον και χάρτινη συσκευασία. Έπειτα από αρκετές δοκιμές και με σιγουριά για την ποιότητα και χρηστικότητα τους, αποφασίσαμε να τις τοποθετήσουμε πρώτοι στα ράφια των super markets με τη μορφή ιδιωτικής ετικέτας.

Ήρθε η ώρα να τις δώσουμε και τη δική μας υπογραφή. Το νέο ελληνικό brand στα χαρτικά προσωπικής υγιεινής λέγεται White Leaf® και σου ταιριάζει.

Εργονομία

Με ένα “Λευκό Φύλλο” και µία απλή κίνηση η καθηµερινότητα σου γίνεται ευκολότερη.

Δημιουργήσαμε μία νέα εργονομική συσκευασία, με την οποία το προϊόν είναι πλέον αεροστεγώς συσκευασμένο και προστατευμένο από μικρόβια, σκόνη και υγρασία. Μπορείς να το μεταφέρεις σε οποιοδήποτε χώρο θέλεις, να κάνεις χρήση γρήγορα και απλά χωρίς την ανάγκη συσκευής.

Χρήση

Θα γίνει το δεξί σου χέρι…

Σε αντίθεση µε τα κοινά ρολά χαρτιού, oι χειροπετσέτες White Leaf® δηµιουργήθηκαν για να κάνουν τον καθηµερινό καθαρισµό και το στέγνωµα επιφανειών πιο εύκολο από ποτέ, παραµένοντας καθαρές και προστατευµένες από σκόνη και υγρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Πλέον, µπορείς µε ένα χέρι και µε ένα απλό τράβηγµα να προµηθευτείς την ποσότητα χαρτιού που χρειάζεσαι, εξασφαλίζοντας οικονοµία στη χρήση.

Θα γίνει το δεξί σου χέρι, όχι µόνο στην κουζίνα αλλά οπουδήποτε χρειαστεί να σκουπίσεις ή να στεγνώσεις µια επιφάνεια αλλά και τα χέρια σου. Με την κοµψή τους συσκευασία µπορούν να σταθούν σε όλους τους χώρους του σπιτιού όπως:

– κουζίνα
– σαλόνι
– τραπεζαρία
– γραφείο
– μπάνιο