Μία ιστορία 30 ετών.
Μία ελληνική εταιρία.
Μία οικογενειακή εταιρία.
Μια οµάδα νέων ανθρώπων.
Σκεφτόµαστε µε τον δικό µας τρόπο.

Σκεφτόµαστε ως καταναλωτές.
Προτείνουµε το διαφορετικό.
Το καινοτόµο.
Και πιστεύουµε σε αυτό.
Γιατί η καθηµερινότητα µπορεί να είναι σε κάποια πράγµατα εύκολη.

Το Ξεκίνημα

Το Ξεκίνημα

H ιστορία της EUROSYST ξεκινά τo 1986 όταν δύο αδέρφια, ενώνουν τις δυνάµεις τους και αποφασίζουν να επιχειρήσουν στην επαγγελµατική αγορά του καθαρισµού και της προσωπικής υγιεινής. Μία οικογενειακή κατεύθυνση που παίρνει σάρκα και οστά και εδραιώνεται χρόνο µε το χρόνο.

Η αρχή γίνεται µε µία µεγάλη και αποκλειστική συνεργασία µε τη Colgate Palmolive Professional. Δηµοφιλή brands όπως τα Αjax, Palmolive και Soupline, συνδέουν το όνοµά τους µε την EUROSYST και διαγράφουν µία πετυχηµένη και πολυετή πορεία στην ελληνική επαγγελµατική αγορά καθαρισµού.

Νέες συνεργασίες δεν αργούν να έρθουν. Η εταιρία διευρύνει τη γκάµα των προϊόντων της προσφέροντας πλέον ολοκληρωµένες λύσεις καθαρισµού, παρέχοντας στους συνεργάτες της όχι µόνο απορρυπαντικά αλλά και χαρτικά, εργαλεία καθαρισµού, αναλώσιµα και catering.

Σήμερα

Σήμερα

Το 2005 αποτελεί µία χρονιά ορόσηµο για τη δραστηριότητα της εταιρίας. Αποφασίζει να µπει στον τοµέα της παραγωγής προϊόντων χάρτου, αγοράζοντας µηχανολογικό εξοπλισµό. Ξεκινά να παράγει τα δικά της χαρτικά όπως χαρτοµάντηλα, χαρτιά υγείας, τραπεζομάντηλα, χαρτοπετσέτες, ενώ παράλληλα επενδύει σε νέες, καινοτόµες ιδέες που επιδιώκει να κάνει πράξη.

Η EUROSYST ξεφεύγει από τα όρια της επαγγελµατικής αγοράς και για πρώτη φορά επιχειρεί να απευθυνθεί στους καταναλωτές, συστήνοντας τους ένα νέο προϊόν. Τις χειροπετσέτες ZIK ZAK πολλαπλών χρήσεων σε νάυλον και χάρτινη συσκευασία. Προϊόν το οποίο τοποθετείται πολύ σύντοµα στα ράφια των µεγαλύτερων αλυσίδων super markets σε µορφή ιδιωτικής ετικέτας.

Σήµερα, έχοντας αποκτήσει εµπειρία και έχοντας δουλέψει πάνω στις ανάγκες των καταναλωτών, έρχεται να παρουσιάσει το νέο, ελληνικό και καινοτόμο brand White Leaf®.