Χειροπετσέτες μιας χρήσης White Leaf και καθάρισες με μια κίνηση!

Το White Leaf επαναστατεί στον καθαρισμό με τις πιο πρακτικές χειροπετσέτες μιας χρήσης.

Καθημερινά χρησιμοποιούμε τα δυο μας χέρια ακόμη και για τις πιο απλές κινήσεις. Και είναι δεδομένο, ότι και οι πιο απλές κινήσεις μπορούν να δημιουργήσουν τον μεγαλύτερο χαμό. Δυο χέρια στο γραφείο, δύο χέρια και στο σχολείο. Δύο χέρια να μαγειρέψεις, δύο χέρια να ταΐσεις τον σκύλο. Και έλα που φτάνει η στιγμή όλα αυτά να τα καθαρίσεις.

Τα πράγματα θα έπρεπε να είναι πιο απλά. Και, ευτυχώς, μόλις έγιναν. Γιατί από σήμερα χρειάζεσαι ένα χέρι να καθαρίσεις, με χειροπετσέτες White Leaf, το πιο έξυπνο μυστικό καθαριότητας για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση, όπου κι αν βρεθείς!

Σχεδιασμός

Σχεδιασμός

Ο έξυπνος σχεδιασμός τους σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τις χειροπετσέτες White Leaf και στις πιο δύσκολες καταστάσεις – ναι, ακόμη κι όταν ισορροπείς τα πιάτα στο ένα χέρι και πρέπει ταυτόχρονα να καθαρίσεις εκείνον τον επίμονο λεκέ από σάλτσα που μόλις (μαγικά) βρέθηκε στον πάγκο. Αρκεί ένα απλό τράβηγμα με το ένα μόνο χέρι και καθαρίζεις! Σε αντίθεση µε τα κοινά ρολά χαρτιού, oι χειροπετσέτες White Leaf® δηµιουργήθηκαν για να κάνουν τον καθηµερινό καθαρισµό και το στέγνωµα επιφανειών πιο εύκολο από ποτέ, καθώς είναι πιο ανθεκτικές και απορροφούν αποτελεσματικά ό,τι… ζημιά θες να εξαφανίσεις. Ταυτόχρονα, η πρακτική συσκευασία, όχι μόνο προστατεύει αεροστεγώς από μικρόβια, υγρασία και σκόνη, αλλά πάει και παντού – στο γραφείο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στην εκδρομή, όπου πας εσύ!

Με White Leaf ξέρεις ότι μπορείς να αφεθείς και να εστιάσεις στα σημαντικά. Να συνεχίσεις να απολαμβάνεις, να δημιουργείς, να φροντίζεις αυτούς που αγαπάς με όλη σου την καρδιά – και τα δύο σου χέρια. Και όλα αυτά χωρίς να σκέφτεσαι τι θα έχεις να αντιμετωπίσεις μετά. Γιατί από σήμερα ξέρεις ότι οτιδήποτε κι αν συμβεί, με White Leaf καθαρίζεις εύκολα, γρήγορα και πρακτικά. Αυτό θα πει καθαριότητα με μια κίνηση!

Χειροπετσέτες Κουτί

Χειροπετσέτες ΖΙΚ ΖΑΚ
Κουτί 120 φύλλα

Μάθε Περισσότερα

Διανομή στα καταστήματα των αλυσίδων: Σκλαβενίτης, My Market και Θανόπουλος

Χειροπετσέτες Νάυλον

Χειροπετσέτες ΖΙΚ ΖΑΚ
Νάυλον 200 φύλλα

Μάθε Περισσότερα

Διανομή στα καταστήματα των αλυσίδων: Σκλαβενίτης, My Market και Θανόπουλος

Χειροπετσέτες Premium Κουτί

Χειροπετσέτες ΖΙΚ ΖΑΚ Premium
Κουτί 120 φύλλα

Μάθε Περισσότερα

Διανομή αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος

Θα μας βρείτε στις εξής αλυσίδες σουπερμάρκετ:
Ακολουθήστε μας στα social media: